dimecres, 15 d’abril del 2015

La CUP d’Arenys de Munt presenta la seva candidatura

Divendres 17 d’abril, a les 19:30h, amb un sopar popular gratuït a la Sala Municipal d’Arenys de Munt, la Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Munt presentarà la seva proposta electoral per les municipals del 24 de maig.

En una trobada popular oberta a tots/es les veïnes i veïns, es presentarà la llista de candidates i candidats i s’explicaran i debatran els aspectes més rellevants del programa, els eixos bàsics i les propostes emblemàtiques, finalitzarà amb un sopar popular gratuït per a tots els assistents.

És l’hora del poble, més que mai.
Els candidats i candidates presentaran el seu compromís per Arenys de Munt i per a ser els representants dels principis polítics de la CUP, lluny de protagonismes individuals. La candidatura aposta amb fermesa per ser la veu de les vilatanes i els vilatans i treballar per un Arenys de Munt que reivindiqui les classes populars i el benestar i la convivència de totes i tots.

Aquest compromís de la CUP per Arenys de Munt es veurà reflectit en ampli programa elaborat amb la participació de tots/es els veïns/es que ho han desitjat mitjançant  assemblees, enquestes i els canals de comunicació habituals oberts amb aquest objectiu. El programa compta amb més de 300 propostes que abasten els àmbits de la participació, la cohesió social i l’assistència primària, la seguretat i la prevenció, la sostenibilitat ambiental, la cultura i ensenyament, la gestió urbanística i territorial, l’economia i règim intern,…
Aquest projecte de la CUP per Arenys de Munt es fonamenta en els principis ideològics bàsics que sempre l’han caracteritzat: l’acció política d’esquerres, independentista i ecologista; des del municipalisme, la transparència i l’autèntica participació ciutadana.

L’aposta de la CUP és seguir pel camí que va començar fa dos anys de regeneració de la vida política d’Arenys de Munt, d’obertura, de valors, de maneres de fer.


Ara sí que sí, pel nostre poble, moguem-nos junts/es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada