dimarts, 30 de desembre del 2014

Enquesta d'opinió sobre prioritats d'acció per Arenys de Munt


Tu com ho veus? 
Presentació de l’enquesta d'opinió sobre prioritats d'acció per Arenys de Munt


Comencem pel que més ens importa: el que tu tens a dir. La CUP d’Arenys de Munt convidem a les vilatanes i vilatans a participar en una enquesta sobre prioritats d’acció al poble. Amb la informació obtinguda, treballarem durant els pròxims mesos en un programa electoral que reculli d’una manera real i directa les valoracions, noves propostes i preocupacions de les veïnes i veïns, fent-ho sobre els eixos bàsics de la Candidatura d’Unitat Popular: democràcia directa, municipalisme, transparència, construcció nacional i transformació social.

Aquest enllaç et durà directament a l’enquesta -> directe a l'enquesta.

Les qüestions sobre les què demanem la teva opinió sorgeixen del debat en assemblees obertes i s’inspiren en aquells punts que la CUP d’Arenys de Munt entenem que són significatius, resultat de l’anàlisi de l’acció política del darrer mandat. Així, considerem que és important conèixer què en pensen i com valoren les vilatanes i vilatans, per citar-te alguns, sobre temes com: la creació de llocs de treball mitjançant l’empresa municipal; la participació en l’elaboració dels pressupostos; l’augment de subvencions a les entitats del poble o l’increment de l’oferta educativa per adults,...

Comptar amb la teva opinió és fonamental i com que valorem el temps que hi dediques, hem intentat ser concisos i clars. L’enquesta és breu i les preguntes són senzilles; però a través d’elles hem volgut que d’alguna manera hi siguin representats els principals àmbits d’acció, ja sigui de forma directa o transversal: social, econòmic, urbanisme, ensenyament, civisme, participació, medi ambient, cultura i esports. També és molt important l’espai de resposta liure per a què ens facis arribar la teva reflexió o suggeriment, tal com tu ho vulguis expressar.

L’enquesta serà accessible en suport paper i ara ja ho és en format electrònic. Amb el format en línia encetem una nova forma de convidar a la participació, que esperem que resulti útil i senzilla i es difongui amb facilitat per arribar a tothom. Per a nosaltres, aquest format ens permetrà obtenir un major nombre de respostes i analitzar-les d’una manera més àgil.

I no menys important és mantenir-te informat, així que al llarg del procés de recollida i processament de les respostes, tant com en l’elaboració del programa electoral, t’anirem informant des d'aquest bloc i pels canals habituals en els mitjans locals, les xarxes socials i els correus electrònics.

Per endavant, gràcies per la teva participació, és l’hora del poble!

CUP Arenys de Munt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada