dimecres, 21 de gener del 2015

L'enquesta de la CUP apunta al civisme i la rebaixa d'impostos com a prioritats per Arenys de Munt


Seguiment de l'enquesta de la CUP sobre millores per Arenys de Munt


L'enquesta que la CUP hem obert a les veïnes i veïns d'Arenys de Munt sobre aspectes de millora pel nostre poble continua oberta. Durant la propera setmana encara podeu dir la vostra sobre els diferents aspectes proposats o afegir les vostres idees.


Després de 20 dies de la publicació en línia de l'enquesta, amb una participació de gairebé un centenar de persones, comencen a apuntar alguns resultats. Fins al moment, el que més preocupa a les vilatanes i vilatans són els problemes de civisme i la seva prioritat d'acció és la rebaixa d'impostos. També es consideren importants la neteja i la municipalització de més serveis públics que es realitzin des de l'Ajuntament i com a actuacions apareix entre els primers llocs l'augment d'ajuts socials.

Els resultats, però, són molt ajustats i cal també fer la valoració de les propostes obertes i les opinions que els participants han aportat. També s'ha obert al carrer la participació mitjançant el qüestionari en paper que es pot trobar en el punt d'atenció que la CUP instal·la aquests caps de setmana a la Plaça de l'Església.

Amb la participació de les veïnes i veïns del poble, la CUP vol recollir l'opinió sobre els diversos temes que han sorgit del debat en assemblees obertes i que s’inspiren en l’anàlisi de l’acció política del darrer mandat municipal. Amb aquesta informació la CUP d'Arenys de Munt treballarà el seu programa electoral.

Gràcies per la teva participació, gràcies per permetre'ns conèixer la teva opinió, estem convençuts que és el que més importa, el que més aporta, per la millora del nostre poble.

CUP Arenys de Munt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada