diumenge, 10 de maig del 2015

SOM COM TU


Benvolguda veïna, benvolgut veí,

Som d’Arenys de Munt, som en Josep Manel, la Maria, l’Esther, la Núria, el Jordi, la Mercè, la Mireia, la Fina, en Guiu, en Biel, l’Àngela, en Jordi, la Margo, en Joan, la Mireia, en Santos, l’Amanda, la Sonya, en Leo, la Sílvia, en Jordi, l’Enriqueta, la Margarida,...

Som persones com tu, joves i no tant joves, treballadores i implicades en la vida associativa d’Arenys de Munt, que ens estimem aquest poble i que volem servir-lo des de l’Ajuntament, que no ens espanta la responsabilitat i que estem compromesos amb tu per intentar, plegats, fer millor Arenys de Munt. Som gent del poble que treballem pel poble.

Ens mou, sobretot, la il.lusió per treballar, per fer les coses d’una altra manera, per ajudar en la regeneració de la vida política del poble, d’obertura, de valors i de maneres de fer, democratitzant la institució, obrint-la a la participació real de tota la població i sent punt de referència en la lluita independentista pels Països Catalans.

I ho volem fer escoltant. Escoltant les entitats, els comerciants, els barris, els col.lectius, i totes i cadascuna de les persones. Ho volem fer escoltant-te a tu.

Ho volem fer parlant. Parlant amb totes i tots, pensem com pensem. Ho volem fer parlant amb tu.

I ho volem fer junts. Comptem amb tothom en una participació autèntica, eficaç, buscant la implicació de tots/es els que volem millorar Arenys de Munt. Ho volem fer amb tu.

Som homes i dones que volem caminar i Arenys de Munt vol tornar a caminar. I a més, vol caminar en un trajecte que està pensat, que té raons i objectius clars, que al darrera amaga la vitalitat i l’energia de tot un poble. Les actuacions que us presentem en el nostre programa han d’esdevenir el gran motor, amb la matèria sensible, humana, espontània, ... que fa que un poble no sigui únicament l’agrupació arbitrària d’habitatges i carrers, sinó que sigui, bàsicament, la unió de la seva gent, amb alegries i maldecaps compartits, per caminar amb una idea conjunta de futur. Perquè som com tu, parlem, escoltem i treballem com tu.



Ara sí que sí, és l’hora del poble. És l’hora de totes i tots, és l’hora de l’optimisme, de la il·lusió col·lectiva, de la superació de les dificultats, de la positivització del moment, de considerar la diferència com un gran valor, enriquidor, que ens permeti créixer lliures, de la lluita per trencar les dinàmiques regressives, és l’hora d’apostar amb fermesa per ser la veu de les vilatanes i els vilatans i treballar per un Arenys de Munt que reivindiqui les classes populars i el benestar i la convivència de totes i tots.


El nostre secret és que ens estimem aquest poble i la seva gent, que estem convençuts que les coses es poden fer d’una altra manera, que volem capgirar plegats la situació perquè volem que la política sigui de debò l’altaveu de les persones. 

Tan de bo que aquest sigui un secret compartit, motor de canvi i voluntats comunes al servei d’Arenys de Munt.

‘el poble és el conjunt del nostre esforç i de la nostra petita veu i de la nostra petita mort. El poble és tu i tu i tu i tot d’altra gent que no coneixes, i els teus secrets i els secrets dels altres’.
MIQUEL MARTÍ I POL




- - - - - - Informació relacionada:

Coneix la nostra llista de candidats i candidates:
Ara sí que sí, és l'hora del poble

Presentació de la candidatura:
"Josep Manel Ximenis segueix al capdavant de la candidatura de la CUP d’Arenys de Munt."

El nostre programa electoral 24M2015:
PROGRAMA ELECTORAL CUP ARENYS DE MUNT - MUNICIPALS 2015








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada