dilluns, 29 de juny del 2015

Resolució de l’Assemblea Territorial Maresme – Barcelonès Nord de la CUP en relació a la situació creada a Arenys de Munt. (avalada secretariat nacional CUP)

Arran dels conflictes apareguts a l’assemblea de la CUP d’Arenys de Munt, l’Assemblea Territorial de Maresme-Barcelonès Nord, fa les següents valoracions:
-  Els desafortunats comentaris públics realitzats per l’actual regidor Josep Manel Ximenis suposen una deriva que l’allunya dels plantejaments i el projecte polític de la CUP, i que no podem acceptar, ja que freguen la xenofòbia i el masclisme.
-  Aquests fets se sumen a una sèrie de discrepàncies relatives al qüestionament del model assembleari que ha fet, que al llarg dels darrers anys, una sèrie de persones molt significatives i compromeses amb el projecte, hagin anat abandonant l’assemblea local d’Arenys de Munt.
-  Valorem la gran tasca que ha realitzat l’assemblea de la CUP d’Arenys de Munt des de la seva creació, el treball de la seva militància i les aportacions en la creació d’alternatives reals de gestió des del municipalisme en què en Josep Ximenis també ha participat. No obstant això, considerem que, tant les declaracions a què ens referim, com diverses actuacions públiques que s’han anat produint deslegitimen la seva continuïtat en el nostre projecte, de manera que acordem:
Considerar que Josep Manel Ximenis no és representant ni militant de la CUP d’Arenys de Munt ni a l’Ajuntament ni en cap altra institució. Així mateix, de l’assemblea local de la CUP d’Arenys de Munt.
Demanem també a Josep Manel Ximenis la renúncia a la seva nova acta de regidor en el proper Consistori en coherència al codi ètic de la CUP.
L’Assemblea Territorial Maresmes Barcelonès Nord, reconeix com a Assemblea de la CUP d’Arenys de Munt, formada actualment per 6 militants Nacional.
Que l’Assemblea amb la seva militància, haurà de definir i determinar la seva representació local a l’Ajuntament i la política local que desenvoluparà en el futur.
Mataró, 3 de juny del 2015

En JOSEP GARGANTÉ CLOSA major d’edat, amb DNI X actuant en nom i representació de la Candidatura d’Unitat Popular, associació política amb NIF G-59736926 i domicili social a la Plaça Gispert núm.4, 1er de Manresa (08241), en qualitat de Secretari General de l’associació política.
CERTIFICA:
PRIMER.- Que la Candidatura d’Unitat Popular és un partit polític constituït el 29 de Gener de 1991 davant el Notari senyor Josep M. Puig Salelles, i inscrit en el Registre de Partits Polítics amb el número 24, amb data 17 de gener de 1991 i CIF número G-59.736.926.
SEGON.- Que el Secretariat Nacional, reunit a Barcelona el dia 8 de juny, va acordar assumir i donar suport a la Resolució de l’Assemblea Territorial Maresme – Barcelonès Nord de la CUP en relació a la situació creada a Arenys de Munt, aprovada per l'esmentada Assemblea Territorial en reunió extraordinària celebrada a Mataró el passat 3 de juny de 2015
Manresa, 9 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada