dimarts, 19 de maig del 2015

SI VAS VOTAR SÍ – SÍ A LA CONSULTA DEL 9N SERÀ DEL TEU INTERÉS

Benvolguts,  benvolgudes,

La Consulta del 9N és l'acte col•lectiu de reafirmació nacional més important que ha realitzat el nostre país des del 1714. A Arenys de Munt vam votar a favor de la independència un 89,68% dels 3.866 participants. Ara tenim al davant les eleccions municipals, que han de ser l'avantsala de les transcendentals eleccions del 27S per a la independència, però les polèmiques entre CiU i ERC produïdes des del 9N fins ara ens creen moltes incerteses i dubtes i no mostren que tinguin clar el camí a seguir. Tot i així, aquestes eleccions municipals també les hem de convertir en plebiscitàries per poder continuar avançant en el camí cap a la independència.

Arenys de Munt ha estat la pedra angular del procés amb la Consulta del 13S del 2009 i ara ho volem tornar a ser, per això des de la CUP ens comprometem:


  • A proclamar la independència, tot prenent el control efectiu del nostre territori, avalats pels nostres electors, en el cas que els representants parlamentaris de Catalunya no facin efectiu aquest mandat, de comú acord amb l'Assemblea de Càrrecs Electes.
  • Convocar l'Assemblea de Càrrecs Electes el 20 de juny del 2015 a Arenys de Munt, a les 10 del matí a la Sala Municipal.
  • Acceptar els compromisos de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) per a l'impuls del procés d'emancipació nacional des dels consistoris.
  • Promoure un govern de majoria independentista a Arenys de Munt.
  • Facilitar l'elecció com alcalde o alcaldessa al cap d'una de les llistes independentista que assumeixi els acords de l'ANC.
  • No pactar amb formacions que no vulguin la independència del nostre país i que puguin devaluar l'actuació del nostre Ajuntament  per a aconseguir-la.

Aquestes són les nostres prioritats i si governem com a formació més votada, les durem a terme amb determinació. La Consulta del 13S va ser una iniciativa en el programa de la CUP del 2007 i amb la CUP al govern d'Arenys de Munt vam ser impulsors de l'AMI, vam fer la primera declaració d'independència municipal i vam ser dels primers a exercir la sobirania fiscal, entre d'altres iniciatives.

Amb el govern que va entrar després de la moció de censura les accions independentistes s'han diluït. Hem perdut tota la transcendència que havíem tingut fins ara. Potser aquesta grisor ha estat producte de la presència d’un partit no independentista al govern d'Arenys de Munt que ha frenat als altres o potser és que els altres no tenen la determinació que el poble reclama.

La tenacitat de la CUP en les accions independentistes està fora de tot dubte i ha ajudat a fer avançar tot el país des d'Arenys de Munt. És per aquest motiu que us demanem que ens feu confiança perquè Arenys de Munt torni a ser la punta de llança que ens porti cap al nostre alliberament final.

Cordialment,
Assemblea de la CUP d'Arenys de Munt, maig 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada